Nitko kao Tommy Hilfiger

FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver
Nakon prošlosezonskog karipskog spektakla Tommy Hilfiger opet je oduševio...
Vidi originalni članak

Nitko ne zna napraviti spektakl poput Tommy Hilfigera, koji je nakon revija inspiriranih karipskim otočjem i skijalištima ljestvicu podigao još više. Za jesen 2016, dizajner od piste napravio palubu broda usidrenog u Upper East Side-a Park Avenue Armory. Već pri prvom pogledu na pistu jasno je kako Hilfiger nije štedio kod postavljanja pistea glamuroznu kolekciju otvorila je prekrasna Gigi Hadid koja nas je u sekundi odvela u raskošno nautičko putovanje. 

Fantastični komadi preplavili su pistu, odijela u stilu pidžama i svilene haljinice jednostavnog kroja i široke hlače visokog struka istovremeno su mladenačke, ženstvene no uz to ostavljaju vintage dojam. Sljedeće ćemo jeseni obožavati i debele zimske kapute u mornarskom stilu s našivenim zlatnim akcentima.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".