Nitko kao Alexa: Na njezinim crvenim cipelama pozavidjela bi i Dorothy iz Oza!

Naš Goran Čižmešija na pariškim je ulicama fotkao ovu IT curu
Vidi originalni članak

Jedna od najinspirativnijih djevojaka u modnom svijetu definitivno je Britanka Alexa Chung čije odjevne kombinacije uvijek ostavljaju dojam ležernosti, no ona jednostavno blista...

Naš ju je Goran Čižmešija ulovio u stylish outfitu koji može biti odlična inspiracija za jesenske dane. U Parizu je isfurala traperice širokih nogavica koje je kombinirala s bijelom blutom i kariranim sakoom. Umjesto torbe, isfurala je ceker, no ono što je najviše ukralo našu pozornost, njezine su cipelice. Morate priznati, ni Dorothy iz "Čarobnjaka iz Oza" ne bi na njih ostala imuna. Ovakav model cipela popularan je posljednjih nekoliko sezona, a volimo ga jer je istodobno udoban i jako trendi. Naravno, gotovo je nepotrebno naglašavati koliko je crvena boja hit - pogledajte samo kako je osvježila ovu jesensku kombinaciju!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".