Nisu odoljeli hit Instagram-izazovu: Pogledajte kako izgleda kad Chiara Ferragni i Fedez zamijene odjeću

Inače, Chiara i Fedez najbolje su pokazali kako se društvene mreže koriste za vrijeme krize
Vidi originalni članak

Posljednjih nekoliko tjedana na Instagramu i TikToku pravi je hit izazov u kojem parovi zamijene odjeću. Nije mu odoljela ni najpoznatija svjetska influencerica Chiara Ferragni koja je sa suprugom Fedezom, inače popularnim talijanskim pjevačem, zamijenila odjevne kombinacije ispred ogledala, a rezultat je urnebesan! 

Dok je Fedez odabrao casual kombinaciju sastavljanju od kratke trenirke i običnog T-shirta, Chiara si je dala truda pa je crnu suknju od vinila kombinirala s kratkim ružičasim kardiganom i odličnim detaljima kao što su ružičasti schrunchie, biserna ogrlica i zlatne hoop naušnice. Rezultat zamjene pogledajte u videu, a Fedezovo lice na kraju videa sve govori! 

Inače, njih dvoje mnogima uljepšavaju dane u izolaciji svojim Instagram-aktivnostima, neprestano pozivaju na važnost ostanka doma te su pravi primjer toga kako na pozitivan način iskoristiti celebrity status. Primjerice, Chiara je pokrenula GoFundMe inicijativu u kojoj je prikupljeno nekoliko milijuna eura za gradnju intenzivnog odjela bolnice u Milanu, a o tome kako je na sve utjecala na najbolji mogući način i zašto je najbolji primjer toga kako se Instagram koristi u vrijeme krize, možete pročitati ovdje.  

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".