Nisu mogli proći nezamijećeno: Ona bira bijelo od glave do pete, a on bijele traperice i dizajersku torbu

Za vikend u gradu odabrali su jednostavne, a efektne kombinacije kojima se uvijek možete inspirirati
Vidi originalni članak

Da je manje više, znaju stylish brineta i frajer koje je naš fotograf ulovio na zagrebačkoj špici u odjevnim kombinacijama u kojima nisu mogli proći nezamijećeno. Ona je odabrala jedan od vječnih proljetnih trendova, bijelo od glave do pete, koje joj pristaje savršeno.

Bijele hlače sa zanimljivim čipkastim detaljem kombinirala je uz bijeli top i kratku traper jaknu, a sve je zaokružila bijelim sandalama, klasičnim naočalama i Chanel torbom koja se nalazi na listi želja brojnih fashionistica

S druge strane, stylish frajer odabrao je crno-bijelu varijantu pa je bijele traperice kombinirao s popularnim bijelim tenisicama te crnim sakoom i košuljom, a mnogima je za oko zapela njegova torba. Riječ je o dizajnerskom modelu s Louis Vuitton potpisom, a odlično je zaokružila ovaj crno-bijeli proljetni look koji je odabrao za subotnju šetnju gradom.

U galeriji potražite još super outfita kojima se možete inspirirati:

FOTO: marko prpić/pixsell FOTO: marko prpić/pixsell FOTO: marko prpić/pixsell FOTO: marko lukunić/ pixsell FOTO: marko lukunić/ pixsell FOTO: marko lukunić/ pixsell FOTO: marko lukunić/ pixsell FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".