Nisu mogle proći nezamijećeno: Zgodne frendice u svojim su kombinacijama isfurale najveće trendove sezone

Jedna je djevojka odabrala color-blocking kombinaciju, a druga se odlučila za bijelu haljinu, vječni klasik u ljetnom ormaru
Vidi originalni članak

Neki od najljepših prizora sa špice su modno osviještene prijateljice pa smo se prisjetili odličnog trenutka od prošlog ljeta kad je naš Goran Čižmešija na špici fotografirao Josipu i Katarinu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Frendice odličan stil imaju u malom prstu, a za Divu su rado ispričale par detalja o svojoj kombinaciji. 

Josipa Čović studentica je građevine koja nas je već osvojila svojim genijalnim stilom, a Katarina Kajić, inače medicinska sestra, stjuardesa i menadžerica za ljudske potencijale, svojoj je kombinaciji isfurala komade koji su veliki hit i ovog ljeta.

– Idemo na piće pa smo se malo sredile – ispričale su tada prijateljice, čije odjevne kombinacije nisu mogle proći nezamijećeno u centru Zagreba. 

Katarina je odabrala ljetni must have, bijelu čipkastu haljinu koja je vječni klasik u garderobi, a kombinirala ju je s kožnim natikačama sa Zarinim potpisom koje već godinama ne gube na popularnosti, a omiljene su i ovog ljeta. 

Josipin su odabir bile plave hlače koje je kombinirala s jednostavnim komadima - bijelim sandalama i bazičnim bijelim topom kojeg je dobro imati u ormaru jer mnogo puta može "spasiti" kombinaciju, pogotovo u danima kad ne znate što odjenuti. Stajling je zaokružila "zgužvanom" clutch torbom u narančastoj boji koja je bila izvrstan kontrast plavim hlačama. 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".