"Nisam tipična žena jer su mi tenisice draže od cipela!"

Nova zvijezda naše rubrike je stylish Anđela Vučić!
Vidi originalni članak

Ako na Instagramu potražite korisnicu s nickom @missanhelita, pronaći ćete jedan odličan profil iza kojeg se krije Anđela Vučić.

Ona je apsolventica Tekstilno-tehnološkog fakulteta, a dolazi iz, kako sama kaže, najljepšeg grada - Zadra. Velika je zaljubljenica u more, jedrenje, prirodu te obožavateljica veselih ljudi, pozitivne atmosfere i velikih srca. Ljubiteljica je životinja, pomalo je opsjednuta patkicama te je vječni sanjar i optimist.

Svoju svakodnevicu upotpunjuje provodeći vrijeme sa svojim ljubimcem, pudlicom imena Curica, kvalitetnim ljudima te čitajući knjige. Kuhanje joj je velika strast, a treningom puni baterije i izbacuje negativnu energiju. Kako sama kaže, hobi joj je živjeti svoj život! Pa, vrijeme je da je upoznate! 

Kakav stil u odijevanju preferiraš?

Zapravo ste me iznenadili s pozivom za ovaj intervju jer sebe ne smatram pomodnom osobom koja prati svjetske trendove, jednostavno se oblačim po raspoloženju. Vizualni sam tip, nikad ne stojim pred ormarom, nego čim otvorim oči imam kombinaciju “u glavi“. Međutim, kad bih se trebala okarakterizirati, to bi najčešće bio neki casual stil: volim oversized majice , trapez/boyfriend/mom jeans, no make up, s neurednom punđom na glavi, a za večernje kombinacije dogodi se prava transformacija 

U čemu se osjećaš najudobnije, koji je tvoj outfit "to go"?

Moj outfit "to go" uvijek bi bio komad dobrih traperica u kombinaciji s udobnom oversize vestom i, naravno, tenisice i dobra torba. Kod mene je uvijek bitno da je udobno i toplo. radi mode nikad ne bih žrtvovala zdravlje. Volim se oblačiti u skladu s godišnjim dobima

Što nikad ne bi odjenula?

Nikad ne bih odjenula crne najlonke na salonku, neon boju i prozirne naramenice. Mada, vodim se onom: nikad ne reci nikad!

Koji ti je najdraži komad u ormaru, a koji naskuplji?

Najdraži komad u ormaru mi je moj sivi oversize džemper/kaputić iz Zare - nikad ga se neću odreći, iako mi je postalo neugodno oblačiti ga i posjedujem dva ista. Također, volim svoju Mango crvenu torbicu, a nju sam također uspjela nabaviti u drugoj boji. Najskuplji komad... Pa sad, pretpostavljam da će moji bližnji ovo čitati pa ne bih govorila o ciframa, ali 'ajmo reći da su to možda neke tenisice ili torbica. 

Gdje najčešće kupuješ i što si posljednje kupila?

Robu najčešće kupujem u Zari i Mangu, to nam je nekako svima nadohvat ruke. Također, naručujem i putem interneta, najčešće preko Asosa, ali obilazim i vintage shopove - sljedeći tjedan putujem u Londom i već sam si napravila popis vintage trgovina i buvljaka koje moram obići. Zadnje što sam kupila bila je super jeans suknja u second hand shopu! 

Koje bi domaće i svjetske osobe mogla okarakterizirati kao svoje modne uzore?

Nemam svoje modne uzore, ali bih mogla istaknuti Mirelu Forić. Sviđa mi se kako kombinira klasične, vječne komade sa super detaljima. Od stranih mi je zanimljiva i posebna Margherita Missoni. 

Torbica ili cipele, koji je tvoj izbor?

Ovo je pitanje prelagano! Da ste ga preformulirali u "torbica ili tenisice" odgovor vjerojatno ne biste dobili, ali ovako je torbica apsolutni pobjednik! Eto, nisam tipična žena! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".