Nina Badrić za valentinovski nastup odabrala jednu od najefektnijih haljina u kojima smo je imali prilike vidjeti

Malu crnu haljinu isfurala je na jedinstven način pa ju je upotpunila prozirnom svjetlucavom haljinom.
Vidi originalni članak

U rasprodanom Lisinskom Nina Badrić na Valentinovo je održala koncert kojeg su, između ostalih, iz prvih redova pratila i brojna poznata imena poput Leonarde Boban, Vanne, Ivane Husar Mlinac i Marije Husar Rimac. 

Nina se pojavila u jednom od najzanimljivijih stajlinga u kojem smo je imali prilike vidjeti u zadnje vrijeme - malu crnu haljinu isfurala je na jedinstven način pa ju je upotpunila prozirnom svjetlucavom haljinom. Osim što ima glamurozan prizvuk zahvaljujući metaliziranim nitima kojima je prekrivena, pozornost je plijenio detalj perja na rubu haljine, zbog čega je dobila statement prizvuk. 

Haljina je vrlo upečatljiva pa je ostatak stajlinga bio nešto jednostavniji, no i dalje jednako glamurozan. Izabrala je sandale sa svjetlucavim detaljima koje potpisuje Amina Muaddi, dizajnerica čije modele trendseterice u posljednje vrijeme jednostavno obožavaju. Prepoznatljive su zbog efektne potpetice, a nije im odoljela ni Nina pa je na elegantan način zaokružila ovaj izvrstan stajling. 

Kosu je stilizirala u lagane, pomalo razbarušene valove, dok se kod odabira make upa držala neutralnih i zemljanih nijansi. 

[ANKETA] Koji su najljepši ljubavni stihovi svih vremena? "Pjesma nad pjesmama iz Biblije", "Crvena jabuka..." 

 

 

 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".