Nina Badrić za nastup u Karlovcu odabrala zanimljiv spoj cargo hlača, sakoa i visokih štikli

Za frizuru se odlučila za ležernu, raspuštenu kosu, a šminku je ostavila jednostavnu uz neutralne nijanse i nude ruž za usne.
Vidi originalni članak

Osim velikih hitova i glazbenih suradnji, kombinacije Nine Badrić nikad ne prođu nezamijećeno i uvijek su popraćene nizom pozitivnih komentara. Za posljednji nastup na Danima piva u Karlovcu odabrala je zanimljivu kombinaciju mnogima nespojivih komada i isfurala ju odlično.

Crne cargo hlače uparila je s kratkim, sivim sakoom, modelom koji je iznimno popularan zadnjih nekoliko sezona, a odličan je za prijelazno i jesensko razdoblje kada su dani još topli. Dodala je i crne štikle na visoku petu, što mnogi ne bi spojili s cargo hlačama, ali Nina je to savršeno napravila.

Za frizuru se odlučila za ležernu, raspuštenu kosu, a šminku je ostavila jednostavnu uz neutralne nijanse i nude ruž za usne.

Naša poznata pjevačica često je hvaljena zbog svojih odvažnih kombinacija, a na njezin stil jednom prilikom osvrnula se i modna savjetnica Dubravka Prpić Znaor.

– Upečatljive nijanse, motivi i teksture omiljene su modne igre naše poznate pjevačice. Kad bira odijela, uglavnom su to scenski prihvatljivi i vrlo atraktivni elementi jer Nina zna da show odjeća mora biti impresivna. Kostimi za scenu imaju poseban karakter, uglavnom su ukrašeni na neki način, bilo elementima ili kroz samu tkaninu, a ovdje vidimo stil koji super prati ta pravila – otkrila je Dubravka.

– Usudi se birati i nešto drugačije, snažnije motive, a među omiljenima nalazi se i saten. Taj je materijal savršen za sve stilske party avanture, super je kao haljina, ali i nešto konkretnije odijelo. Sakoi i hlače su raznih formi, od onih s detaljima korzeta do super ležerne forme, ali ukrašene šljokicama – objasnila je.

Kaubojke i mini haljina odličan su odabir za kišne dane: 'Trendove pratim povremeno, imam svoj klasičniji stil'
Mama i kći pokazale da je dobar smisao za modu nasljedan: 'Nikad se ne dogovaramo što ćemo odjenuti, a volimo nositi šešire'
Odlične boje za kosu koje zahtijevaju najmanje održavanja, prema koloristima
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".