Nina Badrić u izdanju kao stvorenom za Valentinovo: Oduševila u crvenom odijelu sa srebrnim detaljima

Crveno odijelo kombinirala je uz srebrne modne detalje, a pozornost je ukrao i modni dodatak oko vrata - lančić u obliku srca.
Vidi originalni članak

Nina Badrić povodom Valentinova nastupila je u MTS dvorani u Beogradu, za nastup je odabrala koje je kao stvoreno za proslavu Dana zaljubljenih. Kombinirala je i efektnu crvenu boju i srebrne detalje sve redom komade koje rado biramo za proslavu ljubavi jer sa sobom nose dozu glamura i raskoši.

Za ovaj nastup, Nina je odabrala chic odijelo crvene boje, a nas su posebno oduševile hlače s prorezom te srebrni detalji na sakou. Kako bi sve bilo "u tonu", kombinaciji je dodala i crvene štikle sa srebrnim detaljima.

Za frizuru se odlučila za ležernu, raspuštenu kosu, a od modnih detaljan nam je upao u oko srebrni lančić u obliku srca – idealan simbol ljubavi za koncert na Valentinovo.

Sjajne satenske haljine idealne za svaki dan, ali i za posebne prigode:

FOTO: Zara Satinirana haljina s pojasom, 29,95 EU FOTO: Zara Kratka satinirana haljina, 29,95 EU FOTO: Zara Satinirana haljina na preklop, 15,99 EU FOTO: Zara Satinirana haljina na preklop, 29,95 EU FOTO: Zara Satenska haljina s resama, 39,95 EU FOTO: Zara Kratka satenska haljina, 29,95 EU FOTO: Zara Satinirana haljina na preklop, 29,95 EU FOTO: Zara Kratka satenska haljina, 15,99 EU FOTO: Zara Satinirana haljina s uzorkom zmijske kože, 39,95 EU FOTO: Zara FOTO: Zara Satinirana haljina s pojasom, 29,95 EU

Zebrasti uzorci i zelena boja vode glavnu riječ: 'Inače se ne dogovaramo da smo usklađeni, danas nam je slučajno stil isti'
Studentica prošetala hlače koje su hit i ove sezone: 'Volim neutralne boje na odjeći, zato su mi torbice i modni dodaci u živoj boji'
Evelin Benković jedina je regionalna hair stilistica koja sudjeluje na ovogodišnjem London Fashion Week-u

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".