Nina Badrić blista u maloj bijeloj haljini: Zbog efektnih detalja, haljina ne prolazi nezamijećeno

Lagano naborani i voluminozni rukavi, visoki ovratnik i dugački pojas čine ovu haljinu jedinstvenim komadom u garderobi
Vidi originalni članak

Nina Badrić na društvenim je mrežama u nedjelju objavila fotografiju kojom najavljuje koncert u Makarskoj, a na njoj pozira u besprijekornom ljetnom stajlingu. Stajling je sastavljen od popularnih ljetnih (ne)boja, bijele koja izgleda fantastično kad se nosi sa smeđim i zlatnim nijansama.

U komentarima su se nizali komplimenti oduševljenih pratitelja, a Nina je zablistala u maloj bijeloj haljini. Ona je odlična alternativa crnoj varijanti, a model kojeg je pjevačica odabrala super je odmak od klasike jer se ističe zanimljivim detaljima. 

Visoki ovratnik, naborani, lagano voluminozni rukavi i dugački pojas "pobrinuli" su se da bijela haljina izgleda efektno, a odlično naglašava i preplanulu put. Nina Badrić kombinirala ju je sa zlatnim sandalama čiji remenčići daju dodatnu dozu elegancije stajlingu. Uz upečatljive sunčane naočale, dizajnerska je torba bila točka na "i" ove ljetne kombinacije. 

 

Izdanju ljepotice sa špice nećete pronaći zamjerku: Modna jednostavnost savršeno joj pristaje

Ovaj bob stalno viđamo na Instagramu, a hit je jer traži minimalno vrijeme uz fen za kosu

Udobna, efektna i lepršava: Model s potpisom omiljenog brenda koji donosi sve što savršena ljetna haljina treba imati

'Nemamo vizažiste ni frizere. Naučile smo sve same, a za spremanje nam treba oko sat vremena'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".