Nikolini Lacković fantastično pristaju i tenisice koje se mnogima nalaze na "crnoj" listi

Radi se o Balenciaginom modelu čija je cijena oko 4800 kuna
Vidi originalni članak

Unatoč izgledu koji je izazvao jako podijeljena mišljenja, Balenciagin model tenisica "Speed" postigao je jako veliku popularnost, i kod žena i kod muškaraca, a iskopirale su ih i brojne high street trgovine s obzirom na to da je cijena Balenciaginog modela oko 4800 kuna.

Isfurala ih je i Nikolina Lacković, čiji stil jednostavno obožavamo - imamo osjećaj da bi ona baš svaki komad odjeće mogla jako dobro nositi, a to je dokazala i jednom od posljednjih kombinacija koju je objavila na društvenim mrežama. Traperice je kombinirala uz popularnu zelenu točkastu bluzu s Ganni potpisom, a svemu je dodala neočekivan model obuće, upravo te tenisice. Moramo priznati kako Nikolini to baš dobro pristaje, bez obzira na to što se radi o omraženom modelu obuće.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".