Nikolina Ristović: Ovo mi je bila jedina prilika da kćeri ukradem jaknu

Modni objektiv našeg street style fotografa Gorana Čižmešije, na zagrebačkoj je špici ulovio lijepu voditeljicu
Vidi originalni članak

Uvijek posebna i sa stilom koji samo ona može nositi, Nikolina Ristović jučer je zablistala i u ležernoj šetnji Zagrebom. Nosila je jaknu “Light before dark”, iz Urban Outfitersa, torbu Valentino, popularnu haljinu brenda Celine s otvorenim leđima i upečatljice čizme s potpisom Kurta Geigera. 

- Ukrala sam kćeri jaknu jer mi je to bila jedina šansa jer je danas bila u Splitu. A zna se da su u laži kratke noge - priznala nam je Nikolina, a moramo reći da se jaknica u kombinaciju savršeno uklopila, pa će joj sigurno biti oprošteno.

- Kombinacija je nastala, kao i većina mojih, spontano i brzinski... U posljednje vrijeme se rijetko popnem na visoke potpetice, uglavnom sam u nekoj praktičnijoj obući. Danas sam poželjela iskočiti iz uobičajenih kombinacija, prvo se odlučila za crvene čizme, a ostalo se samo od sebe posložilo samo - ispričala je.

- Red ženstvenog, red vrckavog, red sportskog - i to je to. Volim neku opuštenost i eklektičnost u modi - priznaje poznata TV voditeljica, pa dodaje da najbolje modne kombinacije nastaju kada se zaigraš, instinktivno posložiš komade, duboko udahneš i - izađes. I nosiš te predmete, ne oni tebe.

Slažemo se!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".