Nikolina Lacković nosi skupocjene natikače koje se neće svidjeti svima

Je li zgodna fashionistica s ovim pogodila ili promašila?
Vidi originalni članak

Nikolina Lacković jedna je od onih dama u čiji bismo ormar rado zavirile - ona fantastično kombinira high street krpice s dizajnerskim komadima, a nama su za oko zapele njezine natikače koje je nosila na fotografiji sa suprugom Blaženkom. 

Odlučila se za Hermesove natikače koje su apsolutni must have pa su se brojni bendovi njima inspirirali i napravili pristupačniju verziju. Ipak, Nikolina je napravila mali odmak te isfurala one s petom od 5 cm. Radi se o modelu Oasis, a cijena ovih natikača uistinu je vrtoglava - naime, prodaju se za 840 dolara pa će mnogim damama ipak samo ostati na listi želja. 

Ovo nije prvi put da ih Nikolina nosi - prošle ih je godine kombinirala s odličnom žutom haljinicom i pletenom torbom te pokazala kako je stvarno prava trendseterica. Iako su ove sandale jedne od onih oko kojih se vode polemike, moramo priznati kako ih Nikolina stvarno zna fantastično nositi. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".