Nikolina Lacković blista u hit trapericama i kratkim sakoom koji dodaje dozu egelancije

U ležernom outfitu fotografirao ju je naš Goran Čižmešija, a odlična je inspiracija za toplije proljetne dane
Vidi originalni članak

Nikolina Lacković jedna je od najbolje odjevenih Hrvatica s odličnim stilom u kojem majstorski kombinira dizajnerske i high street komade. Posebno volimo njezin stil za svaki dan, a ovih dana ju je na zagrebačkim ulicama fotografirao naš Goran Čižmešija, a taj stajling može biti izvrsna inspiracija za tople dane pred nama.

– Kombinacije biram prema tome kako se osjećam. Lijep je dan, a kratki sako uvijek dobro dođe uz traperice. Općenito volim traperice svih modela i dužina, danas sam slučajno obukla ove širih nogavica. U dnevnoj varijanti ne nosim visoke pete, osim ako je neka svadba ili event.  Nikad ne bih obukla najlonke boje kože, crne mogu proći – otkrila je za Divu vlasnica Muzeja iluzija u Hamburgu.

Nikolina je pokazala kako nositi hlače širokih nogavica, model traperica koji je ovog proljeća ponovno u fokusu, no mnogima se i dalje nalazi na "crnoj" listi te tvrde da ih nikad ne bi nosili. Ipak, dobro ih je imati u ormaru jer imaju moć vizualno produžiti noge. Nikolina ih je kombinirala s balernikama, a super izgledaju i kad se nose s gležnjačama, salonkama ili uz cipele s blok-potpeticom. 

Kombinaciju je upotpunila efektnim sakoom u ljubičastoj boji te torbicom s potpisom luksuzne modne kuće Chanel. Riječ je o prošivenom modelu ukrašenom zlatnim lancem, a upravo je takav model jedan od najpopularnijih već nekoliko sezona.

Veliki šoping vodič: 30 modela mini suknja do 30 eura koje su trenutno in
Mango lansira novu kolekciju s Victorijom Beckham; evo što sve znamo o novoj mega suradnju
Kraljica Letizia odvažne hlače 'smirila' je elegantnom bluzom i cipelama koje ne izlaze iz mode

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".