Nikolina ili Jelena? Voditeljica se pojavila u mini haljini i upečatljivim čizmama, a pjevačica u elegantnoj haljini

Jedno je sigurno - obje su svojom pojavom ukrale show!
Vidi originalni članak

Dodjelu glazbenih nagrada MAC nisu propustile ni Nikolina Ristović i Jelena Rozga. Dame su zablistale u upečatljivim odjevnim kombinacijama, svaka u svojem stilu.

Voditeljica je odabrala mini šljokičastu haljinu koju je kombinirala s tamnozelenim sakoom, no prave zvijezde odjevne kombinacije bile su njezine čizme: odabrala je model do bedara u upečatljivoj plavoj boji, a riječ je o modelu koji se stvarno ne bi svatko usudio isfurati! 

Jelena Rozga odabrala je sasvim drugi stil pa se pojavila u raskošnoj crnoj haljini koju potpisuje domaći modni dvojac eNVy room. Outfit je nadopunila nakitom s potpisom Lana and love, a crveni ruž bio je odlična točka na "i".

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".