Nikola i Luka Karabatić baš su sretnici! Njihove bolje polovice prave su ljepotice

Geraldine i Jeny bodre zgodne rukometaše na svakoj utakmici!
Vidi originalni članak

Osim vrituoznim potezima na terenu, braća Karabatić pozornost publike, osobito ženskog dijela, plijene svojim izgledom pa je uvijek zanimljivo pogledati tko je njihova najveća, ali i najljepša podrška s tribina u vrijeme sretnih, ali i teških trenutaka.

Nikola Karabatić i Géraldine Pillet u travnju 2016. godine postali su roditelji malenog Aleka, a njih su dvoje u vezi od 2011. godine. Prekrasna Géraldine bivša je gimnastičarka, a ne propušta niti jednu utakmicu - upravo je njezin i zagrljaj malenog Aleksa prvo mjesto u koje Nikola odjuri nakon utakmice. 

Géraldine je prilično samozatajna, a Nikolu je upoznala 2010. godine u Montpellieru dok je još bila studentica, a od tad su nerazdvojni. 

I Nikolin brat Luka također je jedan od onih rukometaša zbog kojih žene ne propuštaju utakmice francuske reprezentacije, kao ni kluba Pays d'Aix. Luka najveću potporu ima od svoje djevojke Jeny Priez, koja je inače poznata francuska TV voditeljica i fotomodel. Njih su dvoje početkom studenog prošle godine postali roditelji malene Deve. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".