Nike i Cactus Plant Flea Market izdali neobičan model cipele za kolekcionare: Cijene idu i preko 1000 eura

Nove cipele su proizvedene u ograničenom broju i već su postale hit među ljubiteljima mode.
Vidi originalni članak

Nike i streetwear brend Cactus Plant Flea Market zajedno su lansirali jedinstveni model cipele koji će zadiviti kolekcionare zanimljivih modnih komada. Ovaj neobičan dizajn, koji spaja stil Nike-a i nekonvencionalne estetike Cactus Plant Flea Market-a, idealan je za ljubitelje street kulture.

Nove cipele su proizvedene u ograničenom broju i već su postale hit među ljubiteljima mode. Njihova rijedak dostupnost i jedinstvenost su doveli do toga da su cijene ovih cipela prešle granicu od 1000 eura, što ih čini još privlačnijima za kolekcionare. Cijena se mijenja prema veličini cipele, a najskuplja je veličina 40 koja košta 1,440 eura.

Cactus Plant Flea Market američki je brend koji je 2015. godine osnovala Cynthia Lu, poznat po jedinstvenom vizualnom jeziku koji kombinira fluidna i ekscentrična slova i razigrane grafičke slike s vezom i sitotiskom. Danas je prepoznatljiv dizajnerski pristup marke vidljiv u sve većem asortimanu tenisica, odjeće i dodataka, ali i sa suradnjama s brojnim luksuznim i poznatim modnim brendovima. 

Nike i Cactus Plant Flea Market su također dodali nekoliko inovativnih značajki, poput čupavog vanjskog sloja u obliku trave te đona s motivima zemlje, koje čine ovaj model još jedinstvenijim.

Mango Outlet ima odličnu kolekciju business-casual hlača idealnih za svaku priliku:

FOTO: Mango Outlet Hlače visokog struka s remenom, 9,94€ FOTO: Mango Outlet Cropped hlače s gumbima, 17, 69€ FOTO: Mango Outlet Nabrane pamučne hlače, 18,57€ FOTO: Mango Outlet Hlače za odijelo s bočnim prorezom, 36,48€ FOTO: Mango Outlet Trapez crop hlače, 7,14€ FOTO: Mango Outlet Cropped hlače s gumbima, 14,37€ FOTO: Mango Outlet Cropped hlače s gumbima, 14,37€ FOTO: Mango Outlet Hlače visokog struka s remenom, 9,94€ FOTO: Mango Outlet Skinny hlače s bočnim prorezom, 15,47€ FOTO: Mango Outlet Trapez crop hlače, 9,18€

Malo janje zvijezda zagrebačke špice: 'Josu često šećemo gradom, on je naš kućni i vanjski ljubimac'
Zablistala u jakni hrvatskog brenda: 'Obožavam crnu boju, a mnoge komade nosim godinama'
Mango Outlet ima odličnu kolekciju business-casual hlača idealnih za svaku priliku

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".