"Nikad se ne borim s problemom 'nemam-što-odjenuti' jer svaki put u ormaru nađem nešto zanimljivo!

Nova zvijezda naše rubrike je stylish Kostrenka Lea Perović
Vidi originalni članak

Lea Perović Kostrenka je sa zagrebačkom adresom. Magistra je ekonomije sa završenom Diplomatskom akademijom. Vječiti je optimist koji voli modu, ptuovanja te druženje s obitelji i prijateljima. Uživa u dobrom filmu, knjizi, predstavi i koncertu. U budućnosti želi biti uspješna u onome što radi i zato se trudi što više ulagati u sebe i u svoje znanje. Na Instagramu je možete pronaći pod nickom @leaperovic gdje gotovo svakodnevno pratitelje veseli fotografijama svoje svakodnevice. 

Kakav stil preferiraš i u čemu se osjećaš najudobnije?

Volim sve. Od košulja i suknjica pa sve do odijela i haljinica. Preferiram sako s naglašenim ramenima, bijelu košulju, crne skinny hlače i dobre crne salonke. Kada govorimo o udobnosti, definitivno se najbolje osjećam u običnoj bijeloj majici, trapericama i tenisicama/čizmama.

Tko ti je inspiracija u odijevanju i koji su ti modni uzori u Hrvatskoj, a koji u svijetu?

Inspiraciju nalazim posvuda. U tramvaju, na ulici, u modnim časopisima, u svemu vidim „ono nešto“. Nemam nekog striktnog modnog uzora, ali još uvijek za sve nedoumice vezane uz garderobu pitam svoju sestru.

Gdje najčešće kupuješ i što si posljednje kupila?

Najčešće kupujem putem interneta i moram priznati da najviše volim takav način kupnje. Nema ništa ljepše nego li dok u toplini svojeg doma naručiš dobre cipele, a one ti stignu na kućnu adresu! Zadnje što sam kupila je crna kožna torba koju sam gledala duže vrijeme.

Koji ti je nadraži komad u ormaru, a koji najskuplji?

Najdraža mi je crna kožna jakna, a najskuplje su Chloe Susanna boots koje nosim u svim godišnjim dobima.

Trošiš li više na odjeću ili na modne dodatke?

Podjednako. Svaka haljina mora imati odgovarajuću torbu ili nakit koji ide uz nju!

Torba ili cipele, koji je tvoj izbor?

I torba i cipele. Dobra torba u kombinaciji s još boljim cipelama je pun pogodak.

Boriš li se s vječnim problemom zvanim "nemam-što-obući"?​

Ne jer uvijek imam štogod za odjenuti. Svaki put kada otvorim ormar pronađem zanimljiv komad odjeće!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".