Nikad nije bilo tako poželjno biti – zaručen!

Kolekcija narukvica "Love" predstavljena je kampanjom simboličnog naziva "Be engaged" te je u rekordnom roku postala modni "must have".
Vidi originalni članak

Naime, osim što imaju humanitarni predznak, ovim narukvicama jednostavno je nemoguće odoljeti. Svilene niti u crnoj te najpopularnijoj boji sezone, boji vina, ukrašene su malenim prstenom na kojem je ugravirana riječ "love", odnosno "ljubav". 

Iznimno su elegantne i nenametljive, tako da ih nikada nećete poželjeti skinuti, a opet ostavljaju snažan dojam modne, ali i humanitarne osviještenosti. 

Cijena ove narukvice iznosi 99,00 kuna, a od svakog iznosa 10,00 kuna odlazi u humanitarne svrhe udruzi "Veliko srce malom srcu".

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".