Nikad ne izlazi iz mode: Ako kupujete novi kaput, razmislite o onom kakvog nosi kraljica Letizia

Lako se kombinira, nosiv je godinama i ima epitet svevremenskog - kaput boje devine dlake odlična je modna investicija
Vidi originalni članak

Španjolska kraljica Letizia još je jednom pokazala da odličan smisao za modu ima u malom prstu. Ovog je puta zablistala u klasičnoj kombinaciji koja odolijeva prolaznosti svih trendova, i to zahvaljujući kaputu boje devine dlake

Riječ je o zimskom komadu koji baš nikad ne izlazi iz mode pa, ako razmišljate o novitetu u ormaru, to je svakako model na kojeg vrijedi obratiti pozornost. Ne samo da je nosiv iz jedne zime u drugu, nego se i lako kombinira pa pristaje na sve u garderobi. Kraljica Letizia izabrala je model s pojasom, na dvostruko kopčanje, koje potpisuje Carolina Herrera.

Dizajn poznate modne kuće kraljica Letizia često nosi, a ovog puta je kaput boje devine dlake kombinirala uz još nekoliko klasika, među kojima su se istaknule crno-bijele karirane hlače. Takav je model idealan za poslovne stajlinge, u kombinaciji s bijelom košuljom ili jednostavnim sakoom.

Model širokih nogavica kombinirala je uz kožne crne gležnjače i bež pulover. Stajlingu je zaokružila crnom kožnom torbom, još jednim komadom u garderobi baš nikad ne izlazi iz mode. Dobro ga je imati u kolekciji jer pristaje na sve, a jednom kad kupite crni kožni model, nosit ćete ga godinama. 

Gležnjače potpisuje Prada, a karirane hlače i crnu torbu, baš kao i kaput, Carolina Herrera, čime je kraljica Letizia potvrdila da je uistinu riječ o jednom od njezinih omiljenih brendova.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".