"Nikad ne bih obula ljetne čizme jer ne vidim smisao njihovog postojanja!"

Upoznajte Ivanu Perić, prekrasnu doktoricu dentalne medicine kojoj je moda velika ljubav!
Vidi originalni članak

Ivana Perić dvadesetšestogodišnja je doktorica dentalne medicine. Jako voli svoj posao pa većinu vremena provodi stvarajući nove osmijehe, velika je optimistica i zaljubljenica u modu. Ne ostaje joj mnogo slobodnog vremena, no dragocjene trenutke voli provoditi u društvu dragih osoba, najčešće na terasi u dugačkim i zanimljivim razgovorima. Ipak, nađe se vremena i za obilazak omiljenih trgovina i nezaobilazan shopping. Njezinu veselu svakodnevicu možete pratiti na Instagramu gdje se nalazi pod nickom @yvanna__, a jamčimo vam da ćete u tome jednostavno - uživati

Kakav stil u odijevanju preferiraš?

Teško mi je to reći, ovisi o raspoloženju. Nekad ću rado odjenuti haljinicu i cipele na visoku potpeticu, a nekad su traperice i tenisice ono u čemu se taj tren osjećam dobro. Usudila bih se reći da je moj prepoznatljivi stil spajanje naizgled nespojivog i dodavanje svog osobnog pečata svakoj odjevnoj kombinaciji, mislim da me to čini posebnom. Moda je igra, stoga se ne treba strogo držati pravila.Jedino pravilo kojeg se držim je sljedeće: detalji čine bitnu razliku. Zanimljivi šal, nakit ili šešir mogu savršeno upotpuniti čak i najjednostavniju kombinaciju.

U čemu se osjećaš najudobnije, koji je tvoj outfit "to go"?

Široka midi haljina zanimljivog printa, cipelice na nisku potpeticu i mala torba.

Što nikad ne bi odjenula?

Već su mi prije postavili ovo pitanje i odgovor je uvijek isti: ljetne čizme. Ne vidim smisao postojanja istih, a ako već postoje, onda predlažem trend zimskih japanki, pa "tko preživi, pričat će"!

Koji ti je najdraži komad u ormaru, a koji je najskuplji?

Teško mi je izdvojiti najdraži komad jer iza svakog stoji neka zanimljiva priča, događaj, novo poznanstvo. Ali kad sam pročitala ovo pitanje kroz glavu mi je prošla jedna haljina domaćeg dizajna, a to je Pavone fashion. Nježnoroza asimetrična haljina s peplumom; u njoj se osjećam kao princeza i uvijek je rado nosim. A najskuplji komad, hm... Natjerali ste me da se prisjećam cijena pojedinih odjevnih predmeta i sad mi nije dobro :D

Gdje najčešće kupuješ i što si posljednje kupila? 

Najčešće (i najviše) kupujem u Zari. Moderan dizajn koji prati vodeće svjetske trendove, a opet pristupačan cijenom. Posljednje što sam kupila su predivne sandale na visoku potpeticu sa cirkonima i perjem, a nosit ću ih uskoro na jedno vjenčanje i jako se veselim.

Domaća i svjetska osoba koje bi mogla okarakterizirati kao svoje modne uzore?

Ne bih upotrijebila riječ uzor, radije bih upotrijebila izraz modna inspiracija, a to je za mene oduvijek Olivia Palermo. Svaku odjevnu kombinaciju nosi perfektno i u svemu izgleda odlično.

Torbica ili cipele, koji je tvoj izbor?

Oboje! Ako baš moram birati, onda biram cipele. Ali, budimo realni, jedno bez drugog ne ide, zar ne?

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".