Nikad dosta torbica: Modeli koji govore sami za sebe!

Osim one jedne koju nosite svaki dan vjerujemo da u ormaru imate i posebne modele, a baš takvi vladaju sezonom
Vidi originalni članak

Imamo osjećaj da se ove sezone barem jednom tjedno pojavi neki "mikro-trend" torbica koje su apsolutni "must have" sezone. Ne zadrže se cijelu sezonu, ako su baš jako posebne ili upečatljive, ali fashionistice ih uspjevaju na različite načine ukomponirati u svoje stylinge i nositi mjesecima. 

Torbice koje su se probile na vrh ljestvice najtraženijih već neko vrijeme su one u pastelnim bojama i s promjenljivim remenjem. 

Ako niste tip za upečatljive boje uvijek se možete odlučiti za decentan cvjetni print s kojim za ovu sezonu ne možete pogriješiti. Osim toga i neutralne boje poput crne, bijele i sive najbolji su "prijatelji" svakoj kombinaciji. 

Sadržaj omogućio: CCC Shoes&Bags 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".