Nije odoljela najvećem trendu sezone: Predsjednica nosi haljinu leopard uzorka

Odabrala je i nude lak za nokte, kao i decentne naušnice
Vidi originalni članak

U Hotelu Sheraton održana je trinaesta humanitarna večer članova i prijatelja Udruge bosanskih Hrvata Prsten, a pojavila se i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Za ovu prigodu odabrala je jedan jako trendi komad u kojem definitivno nije mogla proći nezamijećeno - riječ je o haljini leopard uzorka, a upravo je životinjski print najveći ovosezonski trend. Žene ga nose baš na svemu, od cipela i torbica, preko suknji i haljina pa do raskošnih bundi. Grabar-Kitarović nije odabrala klasičan uzorak, već onaj malo decentniji u sivo-crnoj boji. Odlučila se za model haljine ne preklop, a to je jedan od onih "čarobnih" modela koji pristaju svakoj figuri.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".