Nicole Kidman redefinira trendove s holivudskim glamurom na premijeri nove serije

Zablistala je u kombinaciji statement komada koji su spajali svježinu bijele, srebrne i sunčano žute boje – kombinacija koja je savršeno istaknula njen ležerni, ali sofisticirani stil.
Vidi originalni članak

Nicole Kidman ima onu posebnu sposobnost da svaku odjevnu kombinaciju transformira u sofisticiranu modnu izjavu. Bilo da nosi malu crnu haljinu s potpuno golim leđima ili ekstravagantnu dvobojnu haljinu s korzetom, Kidman uvijek uspijeva ujediniti eleganciju i odvažnost. Sada, kad je preuzela trend bez grudnjaka, nije iznenađenje da ga je učinila neodoljivim, unoseći u njega svoj prepoznatljiv holivudski glamur.

U srijedu je glumica očarala sve prisutne na premijeri druge sezone serije Special Ops: Lioness u Los Angelesu. Na crvenom tepihu, koji je organiziran u kazalištu Linwood Dunn, Kidman je zablistala u kombinaciji statement komada koji su spajali svježinu bijele, srebrne i sunčano žute boje – kombinacija koja je savršeno istaknula njen ležerni, ali sofisticirani stil.

Za ovu prigodu odabrala je svilenkasti, drapirani snježnobijeli top koji je izgledao poput nježno vezanog rupčića. Krajevi gornjeg dijela slobodno su visjeli niz njezina leđa, ostavljajući ostatak potpuno otvorenim – efektan potez u skladu s njezinim odabirom da ne nosi grudnjak. Top je jednostavno ugurala u suknju visokog struka koja je plijenila pažnju svojom dramatičnom siluetom. Suknja, slojevita i plisirana, kombinirala je suncokret žutu, ledeno bijelu i oštro srebrnu boju, stvarajući savršenu modnu igru između forme i boje. Cijeli outfit potpisuje modna kuća Bottega Veneta, iz njihove kolekcije proljeće/ljeto 2025.

Za obuću, Kidman je odabrala šiljaste bijele štikle s remenčićima oko gležnja, dajući elegantnu završnicu svom izgledu. Što se tiče beauty looka, sve je bilo jednostavno i profinjeno – ružičasta, sjajna šminka koja je osvajala svježinom i njezina plava kosa stilizirana u ravnu, romantičnu frizuru. Kao jedini modni dodatak nosila je skulpturalne srebrne naušnice, koje su dodale dozu artističkog glamura.

Na premijeri su joj se pridružile i kolegice iz serije, uključujući Zoe Saldañu, koja je također izgledala nevjerojatno u svilenkastom topu i maksi suknji u boji slatke jabuke s visokim prorezom sprijeda.

Serija Special Ops: Lioness, koja se emitira na platformi Paramount+, prati Cruza Manuelosa, kojeg glumi Laysla de Oliveira. Cruz, mladi i strastveni marinac, regrutirana je u Lioness Engagement tim kako bi pomogla infiltrirati i uništiti terorističku organizaciju iznutra. Kidman, koja glumi u seriji, ne samo da briljira na ekranu, već i na crvenom tepihu, gdje svaki njen modni odabir priča svoju vlastitu priču.

Nicole Kidman je još jednom pokazala kako ne samo da prati modne trendove, već ih i transformira u umjetnički izraz. Ovaj put, s trendom bez grudnjaka, glumica je unijela dozu sofisticiranosti i glamura, dokazujući zašto je i dalje jedna od najutjecajnijih modnih ikona današnjice.

Bezvremenski stil kojem se rado vraćamo svake sezone: Momci, prepišite ovu modnu ideju!
Savršen spoj elegancije i ležernosti: Divna Lara prošetala genijalnu jesensku kombinaciju
H&M će povodom 20. godišnjice suradnji revitalizirati svoje top komade - od Margiele do Versacea

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".