Nicki Minaj u modnoj katastrofi koju rijetko možemo vidjeti

Uzor joj je popularna Barbie?
Vidi originalni članak

Sinoć je u Kaliforniji održan MTV Video Music Awards, a, kao i na svakom crvenom tepihu, ponovno su nas dočekale modne kombinacije koje uistinu nisu vrijedne spomena, no nekako je teško preskočiti ih. Jedna od najlošije odjevenih gošći svakako je bila Nicki Minaj. Iako ni inače ne njeguje decentan stil pa ga nismo očekivali ni ovog puta, ovaj nas je styling uistinu zaprepastio.

Kombinirala je svijetlo rozi kombinezon od lateksa s platformama u color block kombinaciji, a nije štedjela na modnim detaljima. Sve što je mogla, vrat, uši i ruke, ukrasila je blještećim nakitom, a svoje je obline dodatno naglasila prorezima na zanimljivim mjestima. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".