Ni Vanna nije odoljela najpopularnijim cipelama ovog proljeća: Fantastično ih kombinira uz šljokičastu mini-haljinu

Za koncert u Areni odabrala je dva statement komada - šljokičastu haljnu na preklop i crvene platforme s remenčićima
Vidi originalni članak

Velikim koncertom u Areni, Vanna je ovog vikenda obilježila 30 godina na glazbenoj sceni. Brojna publika uživala je u Vanninim najvećim hitovima, a pjevačica je za ovu prigodu odabrala upečatljivu kombinaciju koja nije prošla nezamijećeno. U njezinom slučaju, pravilo "manje je više" ne vrijedi jer je izabrala dva statement komada koje fantastično nosi.

Vannin izbor bila je šljokičasta haljina, kao stvorena za posebne prigode i jedna od onih modnih ideja koju možete prepisati ako u najavi imate odlazak na vjenčanje, a nemate inspiracije što odjenuti. Šljokice su izvrstan odabir kroz cijelu godinu, a u kombinaciji s puf-rukavima i volanima na rubu, izgledaju jako efektno.

Ipak, zvijezde kombinacije bile su genijalne "platforme". I dok su mnogi bili uvjereni kako ovaj model, o kojem su mišljenja podijeljena, više neće biti u trendu, moda je ponovno pokazala svoj ciklični karakter i potvrdila da trendovi dolaze, odlaze i ponovno se vraćaju. Obilježile su razdoblje sedamdesetih godina prošlog stoljeća, disko-eru i plesni podij, a sad nam dolaze u verzijama kojima je teško odoljeti. Neke od popularnijih modela predstavili su Valentino i Versace, a u ponudi omiljenih high street dućana mogu se pronaći pristupačnije i vrlo efektne varijante. Takvi modeli imaju statement prizvuk pa ih je dovoljno kombinirati s jeansom i bazičnom majicom ili lepršavom haljinom, kako je to napravila Vanna. 

Tražite li platforme, u galeriji smo izdvojili neke modele na koje vrijedi obratiti pozornost

FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: Zara 349,90 kn FOTO: Zara 449,90 kn FOTO: Zara 799,90 kn FOTO: Zara 999,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: Zara 449,90 kn FOTO: Zara 449,90 kn FOTO: Zara 449,90 kn FOTO: Zara 449,90 kn FOTO: Stradivarius 229,90 kn FOTO: Stradivarius 279,90 kn FOTO: Stradivarius 229,90 kn FOTO: Pull & Bear 229,90 kn FOTO: Pull & Bear 279,90 kn FOTO: Bershka 229,90 kn FOTO: Bershka 229,90 kn FOTO: Bershka 299,90 kn

 

Mama i kći pokazale da je dobar stil nasljedan pa gradom prošetale u skroz posebnim odjevnim kombinacijama

Salonke zamijenila tenisicama: Ne vidimo je često u ležernoj obući, no Jadranka Sloković nosi je sa stilom!

'Pratim trendove i ne postoji ništa što ne bih stavila na sebe, od stvari iz bakinog ormara do stvari s lutke u izlogu'

Matija Vuica genijalno kombinira "povratničke" sandale, novi-stari trend koji obožavate ili preskačete

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".