Ni Sanja Musić Milanović nije odoljela najpopularnijim čizmama sezone: Kombinira ih sa suknjom leopard uzorka

Musić Milanović odabrala je model s chunky potpeticom, a izvrsno su se uklopile u ostatak kombinacije kojom su dominirale zemljane boje.
Vidi originalni članak

Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović obišli su izložbu "Kopač" postavljen u Meštrovićevom paviljonu. Liječnica se i ovog puta istaknula svojim modnim odabirom te potvrdila ono što smo već nekoliko puta imali prilike vidjeti, da odlično kombinira klasiku s trendovima.

U prvom su planu bile najtraženije čizme sezone, tzv. combat model s naglašenim đonom koji vlada uličnom modom već nekoliko sezona. Ljubiteljice mode rado ih nose u dnevnim varijantama, a nije im odoljela ni prva dama pa je odabrala model s chunky potpeticom. Čizme su izvrsno nadopunile ostatak kombinacije kojom su dominirale zemljane boje.

Istaknula se odabirom satenske suknje leopard uzorka koji u zagasitim nijansama izgleda vrlo decentno te je primjeren poslovnoj garderobi, posebno kad se kombinira sa zimskim klasicima poput crne dolčevite. Ovakva sofitsticirana verzija leopard printa "prolazi" u raznim prigodama te će je voljeti čak i oni kojima životinjski uzorci nisu među omiljenima.

Smeđi je kaput izvrstan odmak od klasike, a duljina ispod koljena idealan je odabir kad se ispod kaputa nose suknje ili haljine pa ostavlja elegantan dojam. 

Crveni ruž čest je odabir Sanje Musić Milanović, a vječni favorit u kozmetičkog torbici odličan je beauty saveznik jer ima moć osvježiti i najjednostavniju odjevnu kombinaciju. 

U galeriji pogledajte još izvrsnih kombinacija Sanje Musić Milanović

FOTO: Pixsell FOTO: Igor Šoban/Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell FOTO: Pixsell

 

Sve popularniji način za oblikovanje valova u kosi: Ne oštećuje je, a trebate samo čarape ili remen ogrtača

Ovako otkačene hlače na špici još nismo vidjeli: 'Sličan stil nosim još od srednje škole, obvezno nešto rokerski'

Za ovih 15 parfema kažu da su najbolji svih vremena: Otkrijte novog ili pronađite starog mirisnog favorita!

Vlasnica zagrebačkog salona donosi sve što trebate znati o bobu i super trik s kojim ćete otkriti pristaje li vam kratak rez

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".