Ni Sanja Musić Milanović joj nije odoljela: Suknja iz popularnog high street dućana bila je dio Barbie kolekcije

Prva dama, prof. dr. sc. Sanja Musić Milanović, pokazala je elegantan i poslovan outfit
Vidi originalni članak

U povodu Svjetskog dana mentalnog zdravlja Ured UNICEF-a za Hrvatsku i Hrvatski zavod za javno zdravstvo (HZJZ) u Ugostiteljsko-turističkom učilištu u Zagrebu predstavili su rezultate prvog standardiziranog programa mentalnozdravstvenog opismenjavanja učitelja i nastavnika na nacionalnoj razini PoMoZi Da, a među njima je bila i prva dama, prof. dr. sc. Sanja Musić Milanović.

Za ovu prigodu odabrala je upečatljivu ružičastu maksi suknju s nedovršenim rubom iz Zare. Riječ je o modelu Barbie Pink Maxi Textured Flared Hem Tweed Skirt koji je bio dio Zarine prošlogodišnje Barbie kolekcije, a cijena mu je bila 60 eura. Suknju A kroja spojila je s cipelama s kitten potpeticom, gotovo identične nijanse. 

Njezin gornji dio outfita bio je složen od košulje boje vina i tamnog sakoa od buklea, stvarajući savršenu ravnotežu između ženstvenosti i poslovne elegancije. Cjelokupni look zaokružila je nanizanim ogrlicama s perlicama, koje su kombinaciji dale dozu sofisticiranosti.

Ovaj outfit pokazuje Sanju Musić Milanović kao damu s izvrsnim osjećajem za stil, koja i u formalnim prilikama ne bježi od hrabrih boja i suptilnih modnih detalja.

Metalik haljina, šal i prepoznatljive platforme: Sabrina Carpenter oživjela je disko groznicu u zadivljujućem stajlingu
Kaia Gerber briljirala u minimalističkoj, ali odvažnoj Ferragamo mini haljini
Još jedan trend manikure koje je proslavila Hailey Bieber. Kromirani nokti boje karamele novi su jesenski hit

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".