Ni modeli ni celebi - one su najljepše domaće cure u badićima

Pogledajte naš izbor najstajliš domaćih cura s naših plaža
Vidi originalni članak

One nisu ni modeli ni slavne žene, one su jednostavno cure sa savršenim beach stilom. Neke preferiraju dvodijelne, neke jednodijelne kupaće kostime, neke nose puno modnih dodataka, drugima je dovoljan samo badić... Pogledajte naš izbor najstajliš domaćih cura s naših plaža. 

Mariana Boras cura je s izvrsnim stilom, voli trendi odjeću, volane, romatične ženstvene reacije. Nas je osvojila u ovom modelu bikinija s Asosa s velikim rozim cvjetovima. Treba to znati nositi, a Mariana je idealan model!

Valentina Čajo također ima odličan stil, a uspješno miješa romatične modele s ozbiljnijim krojevima, poput odijela, ali često nosi i maskirni uzorak. Na fotki s plaže koju je podijelila na Instagramu nosi trendi cvjetni Victoria's Secret model badića, a uz njega kombinira zlatni lančić iz zagrebačkog Indigo Storea te nezaobilazan crveni ruž, koji je zaokružio atraktivnu kombinaciju. 

Martina Vuletić Zagrepčanka je koja se bavi plesom i fitnessom, a za plažu bira jednodijelni prugasti model brenda Tezenis. Što se tiče modnih dodataka, kome trebaju kada u ruci držiš slasni komad lubenice? Uostalom, plava i crvena oduvijek su sretan modni spoj. 

Rita Rumora poznata je u zagrebačkim krugovima kao djevojka čiji je stil među najboljima u gradu. Njezin savršen smisao za lijepo uvijek rezultira odjevnim kombinacijama, koje izgledaju kao u najljepšim modnim editorijalima. Rita ovoga ljeta nosi i jednodijelne i dvodijelne kostime, a nas je osvojila upravo ovim H&M modelom s printom citrusa. Savršeno!

Roza Zanini Mozara Dubrovčanka je čiji je stil mješavima trendi komada i klasika. Ovu se plavušu često može vidjeti u romantičnim haljinama, a veliki je fan bijele i crne. Ljetni joj je favorit crveni dvodijelni kupaći kostim, kojega odlično spaja s oversized košuljom. Ako se nas pita, look broj jedan kada ste na plaži te se odlučite skoknuti do obližnjeg bara po osvježenje.

Ana Borac zgodna je brineta, kojoj, budimo realni, sve što odjene izvrsno stoji. Ana često nosi minice i skinny traperice, što s obzirom na vitku figuru i duge noge, s lakoćom isfura. Ovo ljeto nosi puno šarenih dvodijelih badića, a nama se posebno dopala u ovom pletenom bikiniju.  

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".