Ni kraljica Letizia nije odoljela najpopularnijoj ljetnoj obući: Bira efektan model u ružičastoj boji

Upečatljiv ružičasti model špagerica jedan je od onih koji ne prolazi nezamijećeno, a njezin su model Saladeta i potpisuje ih brend Clooui.
Vidi originalni članak

Kraljica Letizia poznata je po svojem besprijekornom stilu odijevanja, bilo da se radi o formalnim prigodama ili nešto ležernijim varijantama. Upravo smo je u jednom takvom izdanju imali prilike vidjeti ovih dana, kad se pojavila u ružičastom od glave do pete. Ružičasta je jedan od najpopularnijih ljetnih izbora kad su u pitanju boje, a izbor španjolske kraljice bila su lepršava maxi haljina i espadrile.

Ovakva je haljina odličan ljetni izbor jer je chic i odolijeva visokim temperaturama pa je možete birati i u poslovnim prigodama. Letizia nosi Hugo Boss Dellisi model, a kombinirala ga je s omiljenim ljetnim parom obuće - špagericama. Upečatljiv ružičasti model jedan je od onih koji ne prolazi nezamijećeno, a njezin su model Saladeta i potpisuje ih brend Clooui. Sličan smo model pronašli na službenoj web stranici, a njihova je cijena 129 eura.

Špagerice i espadrile ravnih ili punih potpetica omiljen su ljetni izbor mnogih ljubiteljica mode. Lako se kombiniraju, efektne su te su nosive u različitim prigodama pa ne čudi što im se mnogi vraćaju iz sezone u sezonu. Omiljeni dućani svake sezone predstave nove modele, a među popularnijima su one brenda Castañer. Osim kraljice Letizije, špagerice voli i vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton, a strani mediji pisali su kako kraljica Elizabeta II. nije njihov najveći fan.

U galeriji smo na jedno mjesto stavili najefektnije špagerice i espadrile iz aktualne ponude

FOTO: Zara 349,90 kn FOTO: Zara 449,90 kn FOTO: Zara 449,90 kn FOTO: Stradivarius 279,90 kn FOTO: Stradivarius 279,90 kn FOTO: & Other Stories 99 € FOTO: H&M 24,99 € FOTO: H&M 29,99 € FOTO: H&M 29,99 € FOTO: H&M 34,99 € FOTO: Zalando Anna Field, 259 kn FOTO: Zalando Esprit, 2016 kn FOTO: Zalando Gaimo, 839 kn FOTO: Zalando Kanna, 819 kn FOTO: Zalando Kanna, 819 kn FOTO: Zalando Next, 626 kn FOTO: Zalando Raid, 268 kn FOTO: Zalando Raid, 207 kn FOTO: Zalando Refresh, 299 kn FOTO: Zalando Refresh, 375 kn FOTO: Zalando Stuart Weitzman, 2439 kn FOTO: Zalando Tamaris, 375 kn FOTO: Zalando Tony Pons, 415 kn FOTO: Zalando Twinset, 1329 kn FOTO: Zalando Verbenas, 412 kn FOTO: Stradivarius 249,90 kn FOTO: Stradivarius 199,90 kn FOTO: Stradivarius 249,90 kn FOTO: Stradivarius 299,90 kn FOTO: Stradivarius 299,90 kn FOTO: Stradivarius 299,90 kn

 

Sandale iz snova! Saznajte modele koje osvajaju ljeto 2022.

Savjetnica o tenisicama za HNK: 'Nekad je nužno obuti cipele umjesto tenisica. Fino odijevanje je znak da poštujemo i vlastitu ličnost'

Za torbu poput njezine kaže se da je modna investicija, a tenisice su jedan od onih modela o kojima svatko ima mišljenje

Fantastična izdanja Katice Topčić i Olje Vori sinonim su za tople dane: 'Spontano smo izašle u grad nakon friziranja'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".