Ni Jennifer Lawrence nije odoljela prozirnom trendu: U crnoj haljini privukla pažnju na premijeri filma

Izgledala je poput prave zvijezde na londonskoj premijeri svog novog filma, No Hard Feelings, u crnoj haljini koja se prvi put pojavila u Diorovoj kolekciji jesen/zima 2023.
Vidi originalni članak

Trend prozirne odjeće zavladao je modnim svijetom ove sezone, stoga možda ne čudi da se manje-više uvukao i u ormare poznatih osoba. Najnovija zvijezda koja je prihvatila ovaj trend je Jennifer Lawrence, koja je na crvenom tepihu zabljesnula u prozirnoj crnoj haljini.

Izgledala je poput prave zvijezde na londonskoj premijeri svog novog filma, No Hard Feelings, u crnoj haljini koja se prvi put pojavila u Diorovoj kolekciji jesen/zima 2023. Dok je prvobitna haljina bila potpuno prozirna i midi dužine, Lawrence je nosila maxi verziju haljine s crnom postavom ispod suknje. Steznik je, međutim, zadržao prozirni element izvornika, otkrivajući crni grudnjak s bandeauom ispod. Svjetlucavi ukrasi sa šljokicama krasili su cijeli komad, dok je tanki crni remen stezao struk.

Nosila je haljinu s crnim kožnim rukavicama, klasičnim crnim salonkama i nizom srebrnih naušnica Anite Ko i Ane Khouri. Što se tiče šminke, Lawrence je nosila suptilni smoky eye, crnu olovku za oči i sjajne usne u boji bobičastog voća. Izgled je upotpunila podigavši ​​kosu u zalizani visoki konjski rep.

Kao ambasadorica Dior brenda, dugo je surađivala s francuskom modnom kućom kako bi pružila neke od svojih najnezaboravnijih stilskih trenutaka. Na primjer, dok je prošlog mjeseca prisustvovala Filmskom festivalu u Cannesu, prošetala je kultnim stepenicama u crvenoj Dior haljini i odgovarajućem šalu koji je pristajao uz crveni tepih. Uparila je haljinu sa svjetlucavim nakitom Tiffany & Co. i – crnim japankama.

Profesorici odlično pristaje spoj traperica i bodija: 'Ne volim klasiku, uvijek mora biti s nekim pomakom'
Baš savršeno za tople dane: Elegantna suknja i jednostavan top pristaju joj kao saliveni
Zanimljive radionice, sjajna glazba, odlično društvo i vrhunska vina: U Puntu održan drugi festival 'In vino veritas'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".