Nevjerojatna sličnost! Poznate sestre Kim i Kylie imaju svoje dvojnice

Sestre Ali postale su prave Instagram zvijezde zahvaljujući svojoj očiglednoj sličnosti s Kim Kardashian i Kylie Jenner
Vidi originalni članak

Sonia i Fyza Ali su beauty blogerice koje su okupirale internet i to ne zbog izvanrednih makeup vještina ili vlastite modne linije, nego zbog neporecive sličnosti sa sestrama Kim Kardashian i Kylie Jenner

Sestre Ali imaju zajednički Instagram profil, a mogu se pohvaliti s milijun pratitelja koji u stopu prate svaku njihovu aktivnost - vježbanje, isprobavanje beauty prozivoda, šminkanje itd.

Premda većina ljudi vidi izrazitu sličnost između ovih sestara i Kim i Kylie, one ističu da tu sličnost jednostavno ne uočavaju, a za jedan su intervju izjavile kako ni njihovi prijatelji, kao ni obitelj  koji ih često viđaju ne vide nikakvu sličnost, no kad izađu van susretnu se s lavinom znatiželjnih pogleda. 

Iako su odrasle u Ujedinjenom kraljevstvu, Sonia i Fyza trenutno žive u Dubaiju. Ovu nevjerojatnu sličnost sestre ipak pripisuju svom azerbarjdžanskom porijeklu, a Azerbajdžan graniči s Armenijom koja je ujedno zemlja predaka slavne obitelji Kardashian.

Sonia i Fyza izrazito cijene Kim Kardashian upravo zbog toga što je istaknula i promaknula bliskoistočne ideale ljepote i učinila njihov izgled prihvatljivijim u društvu, no naglašavaju da im nikada nije bio cilj izgledati kao ona ili njezina mlađa sestra Kylie. 

Sonia i Fyza su zahvaljujući toj sličnosti postale prave zvijezde, a iza sebe imaju i uspješne modne suradnje. Trenutno je aktualna njihova suradnja s brendom Missguided kojom su predstavili svoju liniju odjeće.  

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".