Nevena Rendeli pokazala savršen stajling za svaki dan i otkrila koji uzorak nikad ne bi nosila

Nevena Rendeli u veljači prošle godine rado je pozirala našem Goranu Čižmešiji u outfitu kojim se možete inspirirati u danima kad dress code ne zahtijeva pretjeranu strogoću
Vidi originalni članak

Nevena Rendeli Vejzović ima stil koji obožavamo jer i najjednostavnijim kombinacijama doda vlastiti potpis pa nam često posluži kao odlična modna inspiracija. U jednoj takvoj kombinaciji fotografirao ju je naš Goran Čižmešija u veljači prošle godine, a ona mu je otkrila zašto je odabrala baš taj outfit koji je odličan za prijelazno razdoblje pred nama.

- Imam jedno snimanje i nekoliko sastanaka pa sam se odlučila za nešto između ležernog i poslovnog looka - rekla je Nevena tada za kombinaciju u kojoj je spojila hlače pepita uzorka, predimenzioniranu vestu i efektan kaputić.

Nevena je ispričala da za formalne prigode uglavnom bira tamnije boje, a jedino ljeti nosi svijetlije nijanse.

- Kričave boje ne nosim, najčešće sam u crnom i pastelnom. Od uzoraka nisam dugo nosila škotski, tko zna, možda ga s vremenom i prihvatim. Nikad se ne zna što će mi se od trendova svidjeti, ali stvarno nisam tip za leopard uzorak - ispričala je prošle godine Nevena. 

Njezina je odjevna kombinacija super inspiracija za prijelazno razdoblje, a cut out čizme poput njezinih mnogim se damama nalaze na listi želja. Osim uz hlače, kako ih nosi Nevena, odlično izgledaju i u kombinaciji s lepršavim haljinama i suknjama, što je trendi spoj za proljetne dane.

20 torbi već od 59,90 kn iz popularnog dućana koje će super izgledati u svakoj proljetnoj kombinaciji

FOTO: Mango 129,90 kn FOTO: Mango 129,90 kn FOTO: Mango 129,90 kn FOTO: Mango 169,90 kn FOTO: Mango 169,90 kn FOTO: Mango 169,90 kn FOTO: Mango 169,90 kn FOTO: Mango 169,90 kn FOTO: Mango 169,90 kn FOTO: Mango 249,90 kn FOTO: Mango 249,90 kn FOTO: Mango 249,90 kn FOTO: Mango 249,90 kn FOTO: Mango 199,90 kn FOTO: Mango 199,90 kn FOTO: Mango 199,90 kn FOTO: Mango 199,90 kn FOTO: Mango 349,90 kn FOTO: Mango 59,90 kn FOTO: Mango 59,90 kn

Jadranka Sloković gradom prošetala u ležernijem izdanju od uobičajenog; hlače su klasik kojeg volite ili ne
Hit boja kose koju je lako održavati, a obožavat ćete je jer kosi daje privid volumena
Zbog ove kreme puder pada u drugi plan, a apsolutno je zaludjela TikTok

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".