Nevena & Nina Mia najbolja su modna inspiracija za ljetne dane: Blistaju u jednostavnim i efektnim outfitma

Za Staropramen piknik odabrale su kombinacije jednostavne haljine i efektnih sandala koje su nadopunile super modnim dodacima
Vidi originalni članak

Ljeto još uvijek traje i idealno je vrijeme za piknik i druženje u skrivenim zelenim oazama. Ako uz idilično uređenje možete uživati u vrhunskim street receptima poznatih chefova, hladno pivo i koncerte popularnih glazbenika, znate da počinje Staropramen piknik. U dvorištu Likovne akademije (Ilica 85) uz odlične zvuke Matije Cveka & The Funkensteins otvoren je desetodnevni piknik na kojem ćete svaki dan do 30. kolovoza uživati u opuštenim ljetnim trenucima. Otvorenje sad već tradicionalnog piknika nisu propustili ni poznati obožavatelji, među kojima su bile Nevena Rendeli Vejzović i Nina Mia Čikeš. 

Za ovu ležernu prigodu, vlasnica PR agencije i arhitektica odabrale su genijalne outfite koji će nam poslužiti kao odlična inspiracija u ostatku ljeta.

Nevena Rendeli Vejzović odabrala je haljinu u omiljenoj ljetnoj (ne)boji - bijeloj s romantičnim uzorkom i kombinirala je uz statement sandale, efektne naušnice i dizajnersku torbu koja se mnogim fashionisticama nalazi na listi želja. Kad je riječ o make upu, vlasnica agencije išla je na potpuni minimalizam i odabrala nježni ruž boje breskve, kao stvoren za tople ljetne večeri. 

I dok Nevena bira bijelu, Nina Mia Čikeš odabrala je crnu i pokazala zašto je takva haljina must have tijekom cijele godine. Dugačku haljinu decentnog leopard-uzorka kombinirala je s jednostavnim crnim sandalama i neobičnim lančićem, a zvijezda outfita bili su zanimljivi detalji.

Arhitektica nas je nostalgično vratila u djetinjstvo odabravši frizuru sa sitnim pletenicama u nekoliko pramenova, frizurom koja nam se čini baš otkačenim odabirom u ljetnim danima. Zapeo nam je za oko i njezin odabir laka za nokte - na jednoj je nozi odabrala crveni, a na drugoj plavi lak, što coolerici poput nje baš dobro pristaje. 

Ako ste u potrazi za crnom haljinom, pogledajte modele iz Zare od 79,90 kn:

FOTO: Zara 119,90 kn FOTO: Zara 139,90 kn FOTO: Zara 149,90 kn FOTO: Zara 79,90 kn FOTO: Zara 199,90 kn FOTO: Zara 199,90 kn FOTO: Zara 199,90 kn FOTO: Zara 199,90 kn FOTO: Zara 229,90 kn FOTO: Zara 229,90 kn FOTO: Zara 229,90 kn FOTO: Zara 229,90 kn FOTO: Zara 229,90 kn FOTO: Zara 229,90 kn

Nevena Rendeli je skroz stylish i na biciklu: "Totalno sam se navikla voziti 'bajk' u štiklama!"
Nevena Rendeli Vejzović i kćerkice najslađi su modni kvartet u Zagrebu
Lijepa Nina Mia Čikeš s novom bojom kose i u šarenom outfitu izgleda fantastično
Nina Mia Čikeš: 'Dan mi je započeo kaosom, odlučila sam taj kaos odagnati šarenilom'

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".