Neven Ciganović u teddy kaputu koji je pravi hit ove sezone: 'Kupio sam ga mami, ali joj je prevelik pa ga sada ja nosim'

Naš fotograf Goran Čižmešija prošlog tjedna uhvatio je zanimljiv modni trenutak.
Vidi originalni članak

Neven Ciganović poznat je po svom jedinstvenom i neobičnom modnom izričaju, ali ovoga puta naš fotograf Goran Čižmešija uhvatio ga je na zagrebačkoj špici u kaputu koji je pravit hit ove zime.

 – Nisam bio siguran hoće li danas biti hladno ili toplo, vrijeme je promjenjivo, pa ako skinem kaput, opet će mi biti dobro i u košulji koju sam stavio ispod. Imam više teddy kaputa, ovaj sam zapravo kupio mami preko web shopa, a kako je ispalo da joj je prevelik jer sam fulao veličinu, sada ga ja nosim – ispričao nam je Neven.

Za šetnju gradom Neven je odabrao tamnoplave traperice koje je upario s bijelom majicom s natpisom te kariranom košuljom. Od modnih dodataka odlučio se za smeđu šiltericu, remen i retro sunčane naočale.

Cijelu kombinaciju zaokružio je teddy kaputom koji je pravi hit već nekoliko godina, ali ove sezone postao je pravi statement komad u svakom outfitu.

– U zadnje vrijeme sam si nakupovao dosta trapezica, a ove na meni datiraju čak iz mojih pjevačkih dana, iz 90-tih. Dobro su očuvane, nisam ih puno nosio i bitno je da još uvijek stanem u njih – otkrio je.

Karirano, koža, uzorci... Evo što se nosilo na zagrebačkoj špici 2007.!

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Spoj nespojivih komada izvrsno joj pristaje: Super je kombinirala elegantne čizme i trenirku s kapuljačom
Plava joj tako dobro pristaje, a prava je majstorica kad su u pitanju uzorci: Zna kako biti elegantna i na minusima
Ljepotica u kaputu koji odolijeva prolaznosti trendova: 'Više sam za klasiku, trendove baš i ne pratim'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".