Neven Ciganović isfurao sandale na čarape i styling koji se mnogi ne bi usudili

Poznati Hrvati furaju trend koji je dugo bio rezerviran za inozemne turiste
Vidi originalni članak

I treću večer Bipa FASHION.HR-a posjetili su brojni poznati u nesvakidašnjim stylish izdanjima, no svojom modnom ekscentričnošću, kao i uvijek, istaknuo se Neven Ciganović. 

Za ovu je prigodu Neven odabrao zanimljive odjevne komade, počevši od predimenzioniranih cargo crnih hlača do crne kabanice, a jednostavnu  majicu s printom podigao je zanimljivim kožnim modnim detaljem. Outfitu je pridonijela i crna zimska kapa, no ipak su nam pažnju okupirale sandale. Bijele čarape i crne sandale kombinaciju je koja se često nalazi na meti osuda, ali s obzirom na to da se već drugu večer za redom hrvatski fashionisti odlučuju za ovu smjelu kombinaciju, pitamo se je li posrijedi novi trend u muškoj modi. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".