Neutralnu kombinaciju upotpunila je genijalnim salonkama: 'Cipele su mi uvijek joker za razbiti kombinaciju'

Bankarica Iva Jaki rado je pozirala našem street style fotografu u super stajlingu koji spaja eleganciju i ležernost
Vidi originalni članak

Tijekom toplijih jesenskih dana, naš je Goran Čižmešija na zagrebačkoj špici uhvatio bankaricu Ivu Jaki koja je već nekoliko puta bila glavna akterica naše street style rubrike. Ovog puta pozirala je u jednostavnoj, ali efektnoj kombinaciji koja će se posebno svidjeti ljubiteljima minimalističkog stila pa za Divu ispričala nekoliko detalja o svom stajlingu.

– Ovu kombinaciju sam odabrala za sastanak, a imam i kavu s prijateljicom, pa da sve uklopim u jedno. Cipele su mi uvijek joker za razbiti kombinaciju – otkrila nam je.

Siva karirana blejzer-jakna s dvorednim kopčanjem idealan je izbor za formalniji poslovni look, no uparena s tamnim trapericama s visokim strukom i zavrnutim nogavicama, look postaje opušten i ležeran.

Naglašeni detalji kao što su upečatljive žute salonke s remenčićima i zakovicama unose boju i dinamiku u cijeli outfit, dok elegantna torbica u neutralnoj bež nijansi daje balans jarkim cipelama. Svjetloplava dolčevita ispod blejzera dodaje dozu klasike i ugodne topline za jesenske dane.

U galeriji pogledajte što se još ovih dana nosi na zagrebačkim ulicama:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Odlična kreativna menadžerica: 'Trenutno sam u kaubojskom điru i fora mi je sve s remenjem'
Naš poznati arhitekt ima super modnu formulu: Vječna klasika nikad bolje nije izgledala!
Uspon i pad Victoria's Secreta: Od malog biznisa čovjeka koji je supruzi želio kupiti rublje do optužbi i loše politike

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".