Neutralna kombinacija dugo nije izgledala ovako dobro: Prepišite odlične modne ideje poduzetnice čiji stil obožavamo!

Goran Čižmešija nekoliko je puta u gradu "ulovio" Maju Blažević, a sad je pozirala u odličnom neutralnom izdanju
Vidi originalni članak

Nedjelja je uvijek dan za nešto ležernije stajlinge, ali ako i dalje želite izgledati cool i chic, onda će stajling modno osviještene poduzetnice i vlasnice wellbeing brenda ‘Materia’ poslužiti kao jako dobra inspiracija. Ona je Maja Blažević i već je par puta pozirala našem Goranu Čižmešiji i dobila niz pozitivnih komentara za svoje odjevne kombinacije.

– Ovu kombinaciju sam odabrala jer imam nekoliko sastanaka, a strogoću odijela sam malo razbila s tenisicama. Najviše nosim neutralne boje, eventualno ljeti obučem žutu. Kako moj dan uključuje dosta obaveza, onda mi je praktičnija ravna obuća ili nešto s niskom petom, ali inače volim nositi i štikle – otkrila nam je Maja.

Odabrala je nekoliko zimskih klasika, no super su odmak od onog što inače vidimo u uličnoj modi pa ih je Maja isfurala tako da je svemu dala vlastiti stilski potpis. Odijelo je samo po sebi statement odabir, a odlično izgleda kad se kombinira s sivom bundom od umjetnog krzna.

Tenisice su dodale dozu ležernosti cijelom stajlingu, a super su se ukopile u paletu neutralnih nijansi koje je Maja odabrala. Kod izbora modnih dodataka držala se provjerene klasike pa odabrala predimenzioniranu bijelu torbu i špicaste sunčane naočale.

Dugi bijeli kaputi veliki su ovosezonski hit, a mi smo izdvojili najbolje modele iz high street dućana:

FOTO: Bershka 49,99 EUR FOTO: Bershka 29,99 EUR FOTO: Bershka 29,99 EUR FOTO: Bershka 59,99 EUR FOTO: Stradivarius 49,99 EUR FOTO: Stradivarius 39,99 EUR FOTO: Stradivarius 29,99 EUR FOTO: H&M 59,99 EUR FOTO: H&M 59,99 EUR FOTO: H&M 54,99 EUR FOTO: Zara 99,95 EUR FOTO: Zara 39,95 EUR FOTO: Zara 99,95 EUR

Suknje su sjajan izbor za sve prilike, a izdvojili smo najchic komade iz omiljenog dućana
Izdvojite dvije minute i napravite divnu frizuru koja daje maksimalan wow-efekt uz minimalan trud
Stajlingu simpatičnog Doriana ne možemo naći zamjerku: 'Uvijek nosim elegantne stvari, veliki sam fan stila 20-tih i 30-tih godina'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".