Netipično zimsko izdanje Kolinde Grabar Kitarović: Predsjednica nosi bijelo od glave do pete s domaćim potpisom

Odabrala je i bež lakirane cipele u kojima smo je već imale prilike vidjeti
Vidi originalni članak

Tijekom božićnog koncerta "Želim život" Zaklade Ana Rukavina, osobe iz javnog života javljale su se na pozive u call centru kako bi pomogli u prikupljanju sredstava za proširenje Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica.

Humanitarnoj akciji pridružila se i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović koja je za ovu prigodu odabrala netipičnu zimsku kombinaciju te se pojavila u prljavom bijelom kostimu koju potpisuje hrvatska dizajnerica Greta Gudelj. Mnogi bijelu boju zimi izbjegavaju, no spoj suknje midi dužine i kratkog sakoa na dvostruko kopčanje predsjednici dobro pristaje. 

Odabrala je lakirane bež salonke u kojima smo je već imali priliku vidjeti, a pri izboru šminke se držala klasike - odlučila se za smokey eyes i nude ruž, a look je zaokružila decentnim naušnicama. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".