Netipičan odabir obuće Leonarde Lončar: Umjesto klasike, bira par tenisica brenda kojeg Hrvatice obožavaju

Pojavila se u visokom, šljokičastom modelu, a Golden Goose tenisice poznate se po tome što već pri kupnji imaju pomalo "iznošeni" izgled.
Vidi originalni članak

Ljubitelji kazališta mogli su uživati u premijeri dramske predstave "Zagrepčanke", prema slavnom romanu Branislava Glumca iz 1974. godine. Predstavu u Maloj dvorani KD Vatroslava Lisinskog nisu propustila mnoga poznata lica, među kojima je bila i Leonarda Lončar

Leonarda uvijek iznenadi svojim modnim odabirima, pruža odmak od klasike i uvijek je vjerna svojem stilu pa je tako bilo i s izdanjem u kojem se pojavila na premijeri predstave. Lepršavu haljinu u nježnoj bež nijansi upotpunila je crvenim detaljima - ogrlicom sa statement privjeskom i velikom crvenom torbom, no tenisicama je ukrala pozornost. 

Leonardin odabir bio je model s potpisom brenda kojem ne mogu odoljeti mnoge Hrvatice, Golden Goose. Pojavila se u visokom, šljokičastom modelu, a Golden Goose tenisice poznate se po tome što već pri kupnji imaju pomalo "iznošeni" izgled. Zbog toga oko ovih tenisica postoje podvojena mišljenja - nekima se ne sviđaju, a neke ljubiteljice mode ih obožavaju jer izgledaju cool.

Ovakav odabir obuće netipičan je za premijeru jer bi mnogi kombinaciju upotpunili salonkama ili drugim klasičnijim parom obuće, no ne i Leonarda, čiji je odabir bio ležeran model u zlatnoj boji. 

 

Do vizualno punijih usana u samo dva koraka: Trik voli i Hailey Bieber, a možete ga isprobati i kod kuće

Što kažete na cipele kakve nosi Borna Kotromanić? Takav ćemo model svuda viđati ovog proljeća

Šamponi za kosu čija je cijena pristupačna, a odlično odrađuju svoj posao

Matija Vuica genijalno kombinira "povratničke" sandale, novi-stari trend koji obožavate ili preskačete

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".