Netipičan kraljevski izbor obuće: Kraljica Letizia odabrala je model visokih potpetica koji se ističe zanimljivim detaljem

Modna izdanja kraljice Letizije često su u fokusu, a sad je pokazala još jedan odličan stajling koji može poslužiti kao inspiracija
Vidi originalni članak

Kraljica Letizia počasna je predsjednica odbora FundeuRAE a u četvrtak je sudjelovala na sastanku te neprofitne organizacije osnovane 2005. godine. Za tu je prigodu odabrala španjolski dizajn, onaj s potpisom popularne modne kuće Bimba Y Lola. Pojavila se u odijelu maslinaste nijanse, a riječ je o outfitu kojeg je "reciklirala" jer smo je u njemu već imali prilike vidjeti. 

Sako na dvostruko kopčanje i hlače "na crtu" kombinirala je uz bazičan crni top i crnu torbu, a svojim je modnim izdanjem potvrdila da su sako i hlače u kompletu odjevni komadi koje je dobro imati u jesenskoj garderobi. Prikladni su za razne prigode, od "običnog" dana na poslu pa do formalnijih i svečanijih prilika, a lako se "transformiraju" dobrim izborom modnih dodataka.

I dok je odijelo klasično, cipele su statement par u kolekciji i pomalo netipične za kraljevske odjevne kombinacije. Mule model Plaza potpisuje brend Steve Madden, a kraljica ih je već ranije nosila. Ističu se debelim remenom od vinila, dok je ostatak cipele napravljen od crne antilop kože. Vinil je u ljetu iza nas bio veliki trend na cipelama pa tako i dalje u novim kolekcijama možemo pronaći modele ukrašene ovakvim zanimljivim detaljem. 

Ne znamo što je bolje u njezinom stajlingu: Torba koja je pravi "mamac" za poglede ili baloner sa zanimljivim detaljima

Kolorit je u fokusu odijevanja britanske premijerke Liz Truss: 'Zna da je odijevanje bitno, stil je vrlo zanimljiv'

Olja Vori izabrala najtraženiji model hlača: 'Inače ne nosim traperice, ali se u ovom cargo modelu super osjećam'

Do 705 kn: Iz popularne parfumerije preporučuju 8 muških mirisa na koje ove jeseni vrijedi obratiti pozornost

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".