Netipičan izbor koji ne prolazi nezamijećeno: Natali Dizdar pojavila se u haljini koja se ističe zanimljivim detaljima

Nemamo je priliku često vidjeti, a kad se pojavi na crvenom tepihu, ukrade pozornost svojim modnim izdanjima
Vidi originalni članak

Proteklog je vikenda u pulskoj Areni otvoreno 69. izdanje najvažnijeg hrvatskog filmskog festivala, onog u Puli. Na otvorenju Pulskog filmskog festivala himnu je otpjevala Natali Dizdar i za ovu prigodu odabrala kreaciju koja ne prolazi nezamijećeno.

Pjevačicu nemamo priliku često vidjeti na crvenom tepihu, a kad se pojavi, pozornost krade svojim modnim izdanjima. Ovog je puta odabrala stajling u pravim "morskim" bojama, plavoj i bijeloj te ih začinila efektnim srebrnim salonkama i vječnim crvenim ružem.

N. Dizdar na pozornici i na crvenom tepihu pojavila se u satenskoj haljini koja se, osim paisley uzorkom, ističe i resicama te asimetričnim detaljem na prednjem dijelu. Ovakva je haljina odličan odabir kad želite zablistati na ljetnim zabavama, a dozu glamura u stajling, pjevačica je dodala odabirom metalik cipela.

Slingback modeli izuzetno su popularni jer remenčić na stražnjoj strani daje dodatnu notu elegancije, a metalik varijante odličan su izbor za svečane prigode. Crveni ruž klasik je u svijetu ljepote i jedan od beauty izbora s kojom pjevačicu često imamo prilike vidjeti. 

 

Jednostavnost u neutralnim nijansama joj tako dobro pristaje: 'Vjerna sam tenisicama, nisam žena od štikli'

Zanimljivim odabirom obuće istaknula se na špici: 'Volim neutralne tonove i neobičnu obuću'

Frizer slavnih pokazao kako do razbarušene punđe u nekoliko koraka: 'Isprobala sam trik i savršen je!'

Liječnica nas svaki put oduševi smislom za modu: Zablistala je u "morskom" outfitu i prugicama kao asocijaciji na ljeto

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".