"Nerazvikani" Zarin odjel na kojem se mogu pronaći stvarno genijalne stvari i po odličnim cijenama

Ako ste u potrazi za predimenzioniranim komadima, imamo stvarno super rješenje!
Vidi originalni članak

Priznajte, koliko vas voli zaviriti u dečkov, suprugov ili bratov ormar, gdje nerijetko možemo pronaći stvarno super komade i uklopiti ih u vlastiti odjevni stil. Oversize je ionako trend već godinama pa se muški ormar pokazao savršenim za nadopunjavanje vlastite garderobe. To se posebno odnosi na džempere i pulovere koji u predimenzioniranoj verziji izgledaju fantastično - možemo ih nositi na suknje, skinny traperice, čak i samo na grilonke, u struku ih stegnuti remenom... Kombinacija je toliko, a osim u muški ormar, možete zaviriti i na muški odjel u trgovinama.

Osobito nam se dojmio Zarin odjel gdje smo pronašli odlične džempere, a neki od njih su i na sniženjima. 

Kad dođemo u trgovinu ili uđemo na web shop, većina direktno ide na ženski odjel, no zašto ovog sniženja ne biste napravili drukčije i uputile se na dio za muškarce, pogotovo ako ste u potrazi za novim, omiljenim oversize komadom. Vjerujte, ponuda će vas iznenaditi, a mi u nastavku donosimo nekoliko najboljih modela!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".