(Ne)poznata moda na hrvatski način: Nott. jewelz

Njihove se kreacija ne predstavljaju na tjednu mode, no svaka trendseterica ih je prepoznala i svoj ormar obogatila barem jednim predmetom iz njihovih kolekcija.
Vidi originalni članak

 Iza zanimljivog imena Nott.Jewelz i još zanimljivijeg nakita stoji dizajnerica Silvija Talan, a za njezinim nakitom već nekoliko sezona luduju brojne zaljubljenice u modu jer se, upravo zbog svoje posebnosti, može prilagoditi svakom stilu. 

U svojoj ponudi ima lančiće i narukvice, a baza od koje je sve krenulo upravo je špaga, odnosno čvor (engl.knot), odatle je došlo i ime za brend. Prema željama budućih vlasnica, ali i prema svojim idejama, špagi dodaje ukrase poput poludragog kamenja, stakla i metalnih elemenata

Spektar boja zaista je raznolik... Počevši od monokromatskih poput crne, bijele i sive dolazimo do cijele palete duginih boja pa svaka osoba može izabrati onu boju koja joj najviše odgovara. 

Kako i samo ime govori, nakit nije običan, a to se vidi iz poruke koju nosi. Upravo bi one svim damama koje se odluče za njega trebale poručiti da nisu obične te biti motivacija u poslu koji rade.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".