(Ne)poznata moda na hrvatski način: Mura Pehnec

Njihove se kreacije ne predstavljaju na tjednu mode, no svaka trendseterica ih je prepoznala i svoj ormar obogatila barem jednim predmetom iz njihovih kolekcija.
Vidi originalni članak

Mura Pehnec

Unikat i talijanska koža - tim se riječima najbolje može opisati rad dizajnerice Mure Pehnec čije su torbice oduševile brojne žene. Ova varaždinska dizajnerica torbe izrađuje od vrhunske kože, a kvaliteta je na prvom mjestu. 

Svaka torbica ručni je rad i ne postoje dva ista primjerka pa svaka vlasnica može biti sigurna kako neće naići na nekog s jednakom torbom, što je danas, u eri high street trgovina, gotovo nemoguće

Osim kože koja dolazi iz Italije, ostatak procesa odvija se u Hrvatskoj, a kako su torbice vrlo tražene, Mura ih više ne izrađuje sama već ima cijeli tim koji joj pomaže. 

Bez obzira na to koji stil osoba njeguje, svaka dama može pronaći nešto za sebe u ponudi. Iako su unikatne, prate sve trendove pa s ovakvim torbama sigurno neće proći nezamijećeno!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".