(Ne)poznata moda na hrvatski način: Iggy & MAI by Majda

Njihove se kreacija ne predstavljaju na tjednu mode, no svaka trendseterica ih je prepoznala i svoj ormar obogatila barem jednim odjevnim predmetom iz njihovih kolekcija.
Vidi originalni članak

Iggy

Iza brenda Iggy stoji 28-godišnja djevojka Igrajna Vargek koja neprestano oduševljava domaće ljubiteljice mode svojim zanimljivim i prepoznatljivim kreacijama. Iako je u početku postojao Iggy concept store, trenutno sve kreacije predstavlja putem Facebooka i Instagrama, odnosno moguća je isključivo internetska prodaja. Ipak, u Vlaškoj ulici postoji i Iggy showroom koji je povremeno otvoren, a klijentice tamo mogu doći ako je potreban poseban dogovor ili mjerenje.

Kad bi se Iggy ponuda trebala opisati jednom riječju, to bi svakako bilo: romantično. Bilo da je riječ o puf suknjicama, bombericama s likom Mickeya Mousea, ženstvenim kompletićima ili baršunastim haljinama, iz svega izvire ženstvenost i djevojačka zaigranost

 Moglo bi se reći da je svako godišnje doba rezervirano za već prepoznatljive komade odjeće. Jesen i proljeće predstavljaju satenske bomber jakne, ljeti su tu veseli kompletići i puf suknje, dok je zima rezervirana za haljine od baršuna i pliša te već svima dobro znane kape od kojih je svaka posebna na svoj način. 

 Iako mnogi još uvijek internetsku prodaju smatraju nepouzdanom zbog nemogućnosti provjeravanja veličina, u Iggyju su to riješili na kreativan način. Gotovo svi komadi su one size, odnosno napravljeni tako da pristaju svima. 

 

MAI by Majda

Ako vam je na listi želja haljina s volanima, a već dugo ne možete pronaći idealnu, možda je vrijeme da zavirite u kreacije brenda MAI by Majda. 

Iza ovih iznimno ženstvenih odjevnih predmeta nalazi se ime Majda Postružin. Ako je itko ikad pomislio da je jednostavnost dosadna, Majda dokazuje upravo suprotno. Njezine su kreacije namijenjene ženama koje se žele osjećati nesputano u svim prilikama, bilo da je riječ o poslovnom sastanku, druženju s djecom ili večernjem izlasku.  

Svaka kolekcija izrađena je od prirodnih materijala, a najčešće je riječ o pamuku. Udobnost materijala i lijep izgled kreacija garancija su da će svaka dama koja se odluči za MAI kreaciju privlačiti poglede prolaznika.  

Iako brend ima svoj prepoznatjiv stil, ne zaboravljaju na trendove pa se u svakoj kolekciji mogu naći primjese isith. Primjerice, posljednja je kolekcija zimskih vesti ukrašena sitnim resama čime je odjeća dobila boho prizvuk. Majda nije zaboravila ni na najmlađe fashionistice pa izrađuje i haljine za njih kako bi majke i kćeri mogle zablistati u punom svjetlu. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".