(Ne)poznata moda na hrvatski način: Desiinia & ShippedFromVenus

Njihove se kreacija ne predstavljaju na tjednu mode, no svaka trendseterica ih je prepoznala i svoj ormar obogatila barem jednim odjevnim predmetom iz njihovih kolekcija.
Vidi originalni članak

Desiinia

Iza modnog imena Desiinia stoje dvije sestre: Anja Kvesić i Nikolina Kvesić Pavičić. Ove dvije Osječanke haljine su prvo počele izrađivati za sebe, no nakon nekog vremena, odlučite su kreacije pokazati i svima oko sebe, a taj se potez ispostavio kad pun pogodak

U njihovoj radionici možete pronaći sve što vam treba da biste zablistali poput prave dame. Zaštitni su im znak volani, a moguće je odabrati između čitavog spektra boja - od pastelnih za zimu do jarkih za ljeto. 

Započele su s kaftanima i haljinama, no ponude su proširile na majice, suknjice i, ove sezone vrlo popularne, prsluke! Njihova odjeća prigodna je za različite situacije, bez obzira radi li se dnevnoj kavi s prijateljicama, sastanku u uredu ili elegantnom izlasku

Svi odjevni komadi izrađeni su od udobnog i rastezljivog pamuka, a nastali su na dva načina. Jednim dijelom su ideje koje su nastale u glavama sestarama, a s druge su strane osluškivale što klijentice žele što bi voljele nositi. Ispostavilo se da je to odlična formula za modni uspjeh!

 

ShippedFromVenus

Svi upućeni i modni svijet i svijet bloganja, zasigurno su čuli za Luciju Kontić, autoricu bloga "Shipped from Venus". Međutim, Lucija je jedna od onih djevojaka koja ne potpisuje samo postove na blogu, već je ljubav prema modi odlučila pretvoriti i u nešto više te je napravila vlastitu - liniju odjeće!

U njenoj se liniji mogu naći odjevni komadi koje je htjela nositi, međutim nije ih mogla pronaći niti u jednoj trgovini. Stoga je odlučila biti svoja pa si stvoriti nešto što će joj u potpunosti odgovarati. U njezinoj se kolekciji mogu pronaći haljine, košulje i bluze, a kad bismo ih morali staviti pod zajednički nazivnik, to bi bila - lepršavost!

Bez obzira na to kakvu boju ili uzorak poželite, možete pronaći ono što želite jer ShippedFromVenus u svojoj ponudi ima uistinu mnogo toga. Kreacije su vrlo ženstvene, a prigodne su i za večer i za dnevne obveze

Cijela je kolekcija dostupna na istoimenom Instagram profilu, a mogće je naručiti iz bilo kojeg kraja svijeta jer ispostavljaju i u Hrvatsku i u ostale države svijeta. Ako mislite da su veličine problem i i dalje imate strah od internetske kupovine, ni tu nema nikakvih problema jer će svaka haljina biti napravljena po mjeri

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".