(Ne)poznata moda na hrvatski način: BeadItOn & Indigo world

Njihovi se modni dodaci i kreacije ne predstavljaju na tjednu mode, no svaka trendseterica ih je prepoznala i svoj ormar obogatila barem jednim odjevnim predmetom iz njihovih kolekcija.
Vidi originalni članak

Bead it on

Iza nakita Bead it on stoji mlada Iva Horvat. Iako je diplomirala informatiku, čini se da joj je prva ljubav ipak nakit jer su mnoge dame ostale oduševljene upravo njezinim ogrlicama, narukvicama i prstenjem. Nepotrebno je naglašavati da je cjelokupan nakit personaliziran te da će se svaka osoba osjećati posebno prilikom nošenja. 

Iva je prava sretnica jer je svoj hobi pretvorila u posao, a on uistinu nije jednostavan. Sav nakit izrađen je ručno, a to ponekad zna biti i problem, s obzirom na količinu narudžbi koja je čeka, 

Njezinom nakitu nisu odoljele ni brojne poznate dame pa je njegova popularnost brzo porasla, a iza nje su i brojne domaće suradnje, primjerice s web shopom Šaptač cipelama, što je uistinu uspjeh za nekoga tko svoj posao pokrene isključivo iz ljubavi prema nakitu. 

Katkad joj u pomoć uskaču i bliske osobe poput majke, sestre ili prijateljice, a s ovim nakitom možete biti sigurni da ste u trendu jer ih Iva neumorno prati, no svemu dodaje svoju osobnu notu

Indigo world

Ako želite imati potpuno unikatnu torbicu, pravo je vrijeme da zavirite u Indigo svijet kojeg je pokrenula Morena Gluščević. Osim što je velika ljubiteljica torbi kao modnih dodataka, još joj je draže kad ona i druge osobe nose torbe s njezinim potpisom. A, one su uistinu posebne! Svaki je oslikan nekim jednistvenim motivom, a torbica može biti u potpunosti personalizirana, s motivom po želji!

Torbe su izrađene od kože s postavom te nekoliko džepova unutra tako da će zadovoljiti i najzahtjevnije dame, Izrađuje ih sama, a najdraži korak svakako je izrada motiva koji ih čine posebnima jer tada njezina kreativnost posebno dolazi do izražaja

Filmovi, glazba, crtani filmovi, knjige, gradovi... Motivima i inspiraciji nikad kraja, a svaki od poznatih motiva napravi po svojoj ideji jer želi da cijela torbica bude njezin autorski rad. Svaku krasi i ukrasna ručka koja daje dozu vintage stila. 

Svatko tko se odluči za Indigo World torbicu može Moreni pomoći u kreativnosti jer ona stvara po želji tako da ste u mogućnosti torbicu u potpunosti kreirati prema svojoj zamisli i imati torbicu kakvu ste oduvijek htjeli!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".