(Ne)poznata moda na hrvatski način: MUSTRA

Njihove se kreacija ne predstavljaju na tjednu mode, no svaka trendseterica ih je prepoznala i svoj ormar obogatila barem jednim odjevnim predmetom iz njihovih kolekcija.
Vidi originalni članak

MUSTRA

Romana Jelinčić, Marijana Prgomet i Ivana Pamuković modni je trio koji stoji iza brenda Mustra za čijim majicama luduje cijela Hrvatska. Smiješni natpisi i zanimljive ilustracije zaštitni su znak njihovog projekta koji je nastao nakon što su prijateljice poželjele imati nešto "svoje". U tome su i uspjele jer same izrađuju sve, od kroja pa do pakiranja

Krenule su s jednostavnim majicama s kratkim rukavima namijenjenim ženama i muškarcima, a danas se u njihovoj kolekciji mogu pronaći i majice dugih rukava kako bi zanimljivi natpisi ne bi ostali rezervirani isključivo za ljeto i tople dane. 

Svaka majica nosi svoju poruku i emociju pa je i svaka osoba shvaća na sebi svojstven način. Inspiraciju pronalaze u svakodnevnim sitnicama, odnosno svemu onome što ih u životu okružuje

Sve su majice izrađene od najfinijeg pamuka, a kolekcija boja u kojima majice dolaze nije velika, no i više nego dovoljna. Natpisi i ilustracije mogu biti na crnoj, sivoj ili bijeloj majici, a cjelokupnu svoju ponudu predstavile su isključivo na Facebook stranici. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".