Neodoljiva beachwear kolekcija stiže iz Yamamaya

FOTO: pr/yamamay FOTO: pr/yamamay FOTO: pr/yamamay FOTO: pr/yamamay FOTO: pr/yamamay
Senzualna igra vibrantnih boja i boho printeva za nezaboravne modne avanture, a sve u jednom dijelu
Vidi originalni članak

Iako smo već duboko zakoračili u vruče ljetne dane, nije na odmet podsjetiti se fenomenalne ponude kupaćih kostima poznatog branda Yamamay. Neodoljive vibrantne boje, colour block kontrasti, boho printevi i detalji te nezaobilazni cvjetni motivi ključni su elementi koji će postati omiljeni dio outfita za plažu svake trendsetterice.

Uz formfitting krojeve bikini, bandeau i trikini modela, apsolutni hit sezone je i jednodijelni kostim koji izazovnim izrezima na strateškim mjestima te pletenim i izvezenim detaljima vrhunske izrade jednako oduševljava romantičarke, kao i ljubiteljice modne klasike. Mix & match komadi idealni su za žene koje znaju što žele i ne boje se to iskombinirati.

Prozračne i ugodne teksture materijala beachwear kolekcije savršeno naglašavaju linije tijela i osvajaju kombinacijom zaigranog glamura i kultnog Yamamay seksepila.

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".